ilipo-xcell Radiofrekvens och infraröd integrerar en ny patenterad teknologi gör att direkt kunna reparera skadad hud.

En kombination av flervågig laser/ vakuummassage gör att det snabbt och enkel går att kunna behandla löshud, hudbristningar/strechmarks och ge en synlig huduppstramning med resultat redan från första behandling. Dessutom förbättrar det lymfdränage, förbättrad cirkulation och ger en djupare penetrering av lasern.

 

Rynkbehandling, hudbristningar och huduppstramning med den senaste radiofrekvens-Multipilär radiofrekvens för optimala effekt ner i vävnad(MPRF)

ilipo-xcell unika system kombinerar den senaste teknologin multipolär radiofrekvens, mekanisk massage och infraröd laser. De Tre olika egenskaper gör det möjligt att behandla nästan hela kroppen. Behandlingen ger en omedelbar uppstramning av huden. Rynkorna samt hudbristningar slätas ut och huden får en ny lyster.

Hudföryngring, uppstramning och hudbristningar

Längtan om att bibehålla hudens lyster och ungdomlighet är en dröm som många har. ilipo-xcell har de perfekta lasern för dessa behandlingar. Effektiv för alla hudtyper och helt utan biverkningar och bygger på flera kliniska studier samt är FDA godkänd.