Mesoterapi för Alopecia och håravfall behandling

Mesoterapi för håravfall används med stor framgång i Europa och USA. Behandlingen är i stort sett smärtfri och säker när du behandlas professionellt. Ingen lokal bedövning behövs. Efter behandlingen kan du åter gå tillbaka till arbetet.

Chansen av resultat med Mesoterap är 90-92% jämfört med vanliga Minoxidil (Rogaine) endast 50%.

De flesta former av håravfall orsakas av

-Hormon obalans i och runt hårsäcken
-Brist på rätt näringsämnen
-Reducerad blodcirkulation

 

Våra mesotherapy behandling tacklar just dessa 3 problem, vilket resulterar i en stimulering av hårväxten och omedelbar stopp av håravfall.

Alopecia
Alopecia är den Medicinska Termen som används för att beskriva håravfall hos både Män och Kvinnor. Den vanligaste Formen är ärftligt håravfall, som uppstår på grund av otillräcklig Cirkulation, dålig kost eller stora mängder av ett hormon som Kallas dihydrotestosteron (DHT). Resultatet av detta är att de normala hårsäckarna ersätts med mindre effektiva folliker som producerar finare hårstrån som faller ut lättare.

FÖRE OCH EFTER

Vad är Mesoterapi?

Mesoterapi är en icke-invasiv teknik baserad på ytliga mikroinjektioner, precis under epidermis, i målvävnaderna. Termen «meso» härleds från mesoderm eller mellersta lagret av huden (ca. 1 mm djup). Mesoterapi är en behandling som stimulerar mesoderm, vilket lindrar en mängd olika symptom och sjukdomar.

Lösningen som injiceras kan innehålla ett brett spektrum av mineraler, vitaminer, aminosyror, nukleinsyror och co-enzymer som kan skräddarsys till varje patients individuella behov.

Idag vet vi att Mesoterapi är lika effektivt eller effektivare än tabletter i håret föryngring och restaurering.

Mesotherapy ger precis rätt material till den exakta platsen där det behövs (runt hårsäcken) så att

-Hårsäcken kan växa och överleva, överskottet av DHT (dihydrotestosteron) neutraliseras och blodcirkulationen stimuleras.


PRIS

Behandling av Alopecia: 2 800 kr per behandling
 
 

FÖRE OCH EFTER

Mesoterapi Historia
 
År 1964 den franska Society of Mesoterapi grundades i Paris av Dr Michel Pistor, 16 medlemmar och den franska Academy of Medicine erkänt Mesoterapi som en specialitet inom medicinen 1987.
 
Behandlingen är Populär i hela Europa och Sydamerika, Mesoterapi utövas av cirka 40.000 läkare över hela världen .
 
Verkningsmekanismen för Mesoterapi använder både den fysiska (mekanisk) och kemisk stimulering. Små doser av olika läkemedel sätts i specifika områden beroende på det tillstånd som behandlas. De fungerar som ett läkemedel kula som levereras direkt till ett mål i kroppen.
 
Mekanisk: Nålen skapar mikro perforeringar som inducerar en läkningsprocess. Den posttraumatiskt svar av organismen är att producera kollagen och elastin - två av de viktigaste byggstenarna i huden. Eftersom det inte finns någon borttagande eller "riktiga" skador på befintlig kollagen, tillägger nybildning av den helt enkelt att de befintliga nivåerna höjs.
 
Kemisk: De injicerade aktiva ingredienserna kommer att stimulera organismen. Till exempel om cirkulationen är dålig, är en vasodilator som används (ex kumarin.); om överdriven inflammation är närvarande, är en anti-inflammatorisk medicin som används (ex. silikon). Kvaliteten på den produkt, är dess sammansättning beträffande indikationen att behandla av första betydelse.