BODY WRAPPING INPACKNINGAR

Våra body Wrap Deluxe för Cellulite behandlingar kan hjälpa dig att minska i kroppsstorlek på bara en behandling – en minskning som består.
 
Processen med body wrapping är enkel och du får en exklusiv behandling i lugn och ro. Den örtbaserade kroppsbehandlingen är enkel och innehåller samma ingrediense som strammar åt huden och reparera den och hjälper dig bli av med centimetrar samtidigt som din hud känns jämnare, fastare och slätare än innan.
 
Effektivt reduceras och motverkas celluliter100% efter ett antal behandlingar. Dem Naturliga ingredienser hjälper till att rengöra, tona och forma din kropp direkt.
 
Lerinpackningar för maximal effekt:
  • Kan reducera envist bukfett
  • Kan minska celluliter
  • Slätar ut psoriasis och eksem
  • Kan hjälpa dig att minska flera centimeter
 
Kom in till oss så berättar vi mer om dem olika kroppsinpackningar vi har.
 
(pris 2900 kr/ behandling)

Bioslimming bodywrapping
Minska cm-er per behandling
Ilipo Stockholm. Body wrapping Bioslimming Professional Produkter är Exklusiva för salonger och spa. Produkterna är vetenskapligt framtagen för att producera exceptionella Resultat från första Behandling. Bioslimming Professional Behandlingen Utförs endast av Salonger och spa utbildad Bioslimming Professionals.
 
Resultaten
Resultat uppnås på grund av de aktiva ingredienserna som finns i de Produkter som verkar in på vävnaderna. Kliniska prövningar på Bioslimming Body Wrap Har visat dramatisk Minsk uppkomsten av fettdepåer och celluliter Med 67% på Mindre än 4 veckor.
Ilipo Stockholm. Body wrapping Fördelarna med-behandlingen inkluderar - genomsnittlig förlust på 1-4cm per uppmätt område per behandling. Resultater är en Minskning av uppkomsten av celluliter och fettdepåer, den detoxifierar , Slimmar, formar och tonar kroppen. Huden känns mjukare, minskad uppkomsten av åderbråck, tråd och ådernät, minskning av vätska särskilt underben , ökar viktminskning, hjälper Bränna kalorier i Två Timmar och fettförbränning processen Fortsätter att arbeta i enlighet med 12 timmar EFTER applicering. Resultaten ÄR omedelbar och långvarig.
Ilipo Stockholm. Body wrapping

Förskningen och Effektiviteten


1-4 cm minskning per behandling, fettförbränning, anti- celluliter, avgiftning, Firming,toning BIOSLIMMING GÖR Allt!

Behandling är Unikt Satt-den kombinerar Fyra Olika Produkter, vilka var och en är proppfulla Full av Naturliga Aktiva Ingredienser FÖR att se till ATT du får BÄSTA möjliga Resultat.

Behandlingen är en tvåstegsprocess som består av två Geler och Kräm som masseras i de områden som behöver behandlas. Du Ligger sedan i en varm säng för 40 Minuter för att aktivera produkterna.

Steg Två består av en kylande slimming gele som masseras i de behandlade område. Efter ytterligare 10 Minuter kommer terapeut att återta Dina Mått och berätta hur mycket du har förlorat.

Bioslimming Bodywrap tilldelas BÄSTA Inpackning Mousse 2015 och 2016.

6 till 10 sessioner rekommenderas / 3 Wraps Maximum / vecka