CELLULITER & HUD

Celluliter, apelsinhud eller gynoid lipodystrofi är ett tillstånd när underhudsfett klumpar ihop sig under huden, huvudsakligen över skinkor och lår. Det drabbar framför allt kvinnor efter puberteten.
 
Den främsta orsaken till celluliter är dålig blodcirkulation och ansamlingar. När cirkulationen i vävnaden försämras så leder det till att slaggprodukter samlas i vävnaden och till slut kan det bilda celluliter med ilipo xcell cellulit behandling kan man minska, mildra fett och celluliter för en fastare kontur och för en mer uppstramad kropp.Behandlingen förbättrar cirkulationen vilket bidrar till att minska celluliterna samt ger dig en mjukare och slätare hud. I-LipoXcell innehåller fyra teknologier som jobbar effektivt med laserdiodfett, IR-vakuummassage och radiofrekvent hudspänning. I-Lipoxcell är kliniskt beprövad, säker och behandlingen är bekväm, stödd av ledande läkare i världsomspännande multicenterstudier. I-LipoXcell innehåller både synlig röd och infraröd laser för biostimulering av metaboliska vägar som resulterar i frisättning av fettsyror och glycerol, krympande fettceller. Resultaten ses omedelbart. Behandlingen är säker och bekväm och kan punkt behandla envisa fettfickor samt omforma kroppen. Laserbehandling följs av kombinationslaser makenisk massage med ilipo ultra för att förbättra lymfatisk dränering, förbättra cirkulationen och uppnå djupare penetrering av laser i fettceller för förbättring av celluliter.
 
Det är ett mycket effektivt sätt att öka cirkulation av blod och lymfa i ett område och samt förebygga/behandla celluliter. Behandlingen underlättar för slaggprodukter och gifter att dräneras ut samtidigt som fettcellerna kommer i lipolys och frisläpper lagrad energi. En kur på 8 behandlingar per område är rekommenderad.

 

Hur får du bort celluliterna?

 
För det första: se över dina vanor. Dålig kost, bristande motion och ett hälsotillstånd som inte är det bästa, är stora orsaker till att kroppen och därmed huden, inte mår bra. Sluta röka, dra ner på alkoholen och undvik drycker med socker. Ät mycket grönt och protein i kosten, och försök undvika processade råvaror.
 
Behandlingen med koppning underlättar för slaggprodukter och gifter att dräneras ut samtidigt som fettcellerna kommer i lipolys och frisläpper lagrad energi.
 
Behandlingen med koppning gör att du får en långsiktigt bättre cirkulation som kan ge ett långvarigt resultat.
 
Elastin och kollagen påverkas fördelaktigt med koppning vilket ger en smidigare och fastare hud. Du kommer att både se och känna att din hud blir mjuk och len!
 
Koppning kan utföras en till två gånger per dag under de första veckorna och därefter en till två gånger i veckan. Koppning kan ske lokalt för vissa punkter eller utföras som massage.
 
Koppning skall ej brukas av personer som tar blodförtunnande medel.
 

  Cellulitbehandling  Rynkbehandling  Bristningar