DETOX

En revolutionerande patenterad behandling som på nytt balanserar & åter aktivera ditt bioenergi.
 
Detox fot spa har visat sig vara effektivt för att hjälpa människor med tillstånd såsom psoriasis, ezcema, migrän, PMS, artrit, astma och många andra.
 
Den avkopplande 30 minuters behandling innebär att placera fötterna i ett spa skål fylld med varmt saltat vatten. En Energizing kassett skapar ett flöde av elektroner och en bioenergetiska fält som ger en avkopplande och trevlig behandling. Fötterna har en fantastisk 2000 porer i varje fot och erbjuder därmed en av de bästa punkterna att administrera behandling som är både effektivt och bekvämt.
 
Bio Energiser/detox balanserar och harmoniserar genom att skicka signaler upp genom lymfkörtlarna för att stimulera detox processen.
 
Bio Energiser används på sjukhus runt om i världen för hypo-hydrosis (svettiga händer och fötter) fall. Dessutom bidrar också till att bota symptomen på fotsvamp.
 
Resultaten har varit utmärkt. Kunder rapporterar enormt ökad känsla av välbefinnande och med över tusen vittnesmål som samlats här är ett enastående stöd till välbefinnande.
 
Modern livsstil tar ut sin rätt på kroppen mer än du tror. Detta blir särskilt tydligt när man undersöker återstoden av bioenergi i kroppens celler.
 
När dina celler fungerar korrekt tillåter de viktiga näringsämnen att absorberas i kroppen, vilket i sin tur resulterar i eliminering av oönskade gifter.
 
Dina cellers bioenergi kan också vara obalanserat genom:
Dåliga dieter – livsmedelstillsatser, bearbetade livsmedel etc.
Brist på färsk frukt och grönsaker
 
Liten eller ingen regelbunden motion
 
Droger, sjukdomar, stress, oro, rökning och alkohol
 
Någon av dessa kan orsaka dålig närings absorption som i sin tur, stoppa cellerna från att fungera korrekt vilket resulterar i oförmåga att befria kroppen av oönskade gifter. Alltför många gifter har många negativa effekter på kroppen, som kan inkludera:
 
Dålig hy, skadade eller överbelastad, Förkylning, influensa och problem med bihålorna och trötthet, huvudvärk , migrän, dålig andedräkt och kroppslukt.
 
En kur i Bio-Energiser Detox behandling kan bidra till att åter balansera din kropp och är ett betydande framsteg i att bistå friskvård och en känsla av välbefinnande.
 

Fördelarna med avgiftning

 
Bio-Energiser fotbadet startar processen med att återbalansera kroppens bioenergi.
 
Den förnyade ombalansering av cellerna garanterar vätskeersättning vilket resulterar i optimal effektivitet av deras funktion att utvinna näringsämnen och göra sig av med oönskade avfall. Resultatet blir förnyad energinivåer, både fysiska och psykiska, med en allmän känsla av välbefinnande.
Ilipo Stockholm. Detox

VANLIGA FRÅGOR