Mesoterapi i håravfall

En effektiv tids frisättning som kan förbättra blodcirkulationen, minskar inflammation, neutralisera överskott DHT, stimulera kollagen, ökar follikelstorlek att stoppa håravfall och stimulera hårväxt.

Aktiva ingredienser Acetyl tetra-3 & biokanin A Acetyl tetra-3: alternativ till Minoxidil Minskar inflammationsprocessen stoppar håravfall och stimulerar hårväxt (jämförande studie till minoxidil) modulerar DHT, stimulerar extracellulär matrix och förankrings proteiner. Acetyl tetra-3 stimulerar vävnadsombildning och har en direkt effekt på hårsäcken. Den ombyggnad signal kommer att öka storleken på hårsäcken för bättre hår förankring och vitalitet.

Biokanin A
biokanin A är en kraftfull isoflavone, som härrör från rödklöver. Det är en naturlig organisk förening i klassen av fytokemikalier som kallas flavonoider. Rödklöver har traditionellt använts för att behandla astma, cancer och inflammatoriska hudsjukdomar som eksem och psoriasis. Biokanin A modulerar omvandlingen av testosteron till DHT i androgen alopeci.

Allt detta resulterar i en stimulering av hårväxten.

Chansen av resultat med Mesoterapi är 90-92% jämfört med Minoxidil (Rogaine) endast 50%.

De flesta former av håravfall orsakas av hormon obalans i och runt hårsäcken, brist på rätt näringsämnen och minskad blodcirkulation.


PRIS

Behandling av håravfall: 2 800 kr per behandling
 
 

Behandlings område

Huvud
Ögonbrynen
 
Behandlingen
 
Själva behandlingen tar mellan 10 och 30 minuter beroende på storleken av det område som behandlas.
 
Vanligtvis minst 10 sessioner krävs för att stimulera hårväxt. Vi rekommenderar att du börjar med en intensivkur behandlingar varje 2 veckor för de första 2-3 månaderna. Frekvensen sedan gradvis minskar och resultatet av hår föryngring blir uppenbara redan efter 2-3 månader. För att hålla resultaten, underhåll behövs behandlingar i allmänhet en gång var två till tre månader.