i-Lipo Xcell

Den senaste mest avancerade icke-kirurgiska behandlingssystemet för fettreducering och kroppsformning med 4 -dubbel effekt!

i-Lipo Xcell Är den mest avancerade icke-kirurgiska fettreduktionen och kroppsformningssystemet I-LipoXcell innehåller fyra teknologier för intelligent analys och mätning av kroppsfett, minskning av laserdiodfett, IR-vakuummassage och radiofrekvent hudspänning.

I-Lipoxcell är kliniskt beprövad, säker och behandlingen är bekväm, stödd av ledande läkare i världsomspännande multicenterstudier. I-LipoXcell innehåller både synlig röd och infraröd laser för biostimulering av metaboliska vägar som resulterar i frisättning av fettsyror och glycerol, krympande fettceller.

Resultaten ses omedelbart. Behandlingen är säker och bekväm och kan rikta sig mot specifika envisa fettfickor samt omformning av kroppen. Laserbehandling följs av kombinationslaser / massage för att förbättra lymfatisk dränering, förbättra cirkulationen och uppnå djupare penetrering av laser i fettceller för förbättring av celluliter.

ilipo xcell gör följande:

  • Omcirkulär reduktion
  • Förbättrad cellulit
  • Kroppsfettanalys
  • Stretch mark förbättring
  • Omedelbar fettreduktion för alla delar av kroppen
  • Dual-våglängdslaser
  • Nära infraröd vakuummassage
  • Kroppsanalys
  • Multipolar radiofrekvens

 

Är Kliniskt bevisad

Oberoende kliniska studier har visat att i-Lipo är jämförbar med resultat uppnådda genom fettsugning. Ultraljudsbilder visar upp till 30% minskning av fettlagrets djup efter bara en behandling. Ytterligare behandlingar förbättrar resultaten ytterligare. Resultaten kan ses omedelbart efter varje behandling då fettcellens innehåll frisätts. Lätt träning efter behandling kan påskynda avlägsnandet av det frigjorda fettet.

Med I-Lipo xcell kan man reducera fettet på ett specifikt problemområde. Genom att placera laser på målområdet som haka, övre armar, buk/magen eller lår, fett kan brytas ner och tas bort specifikt från det området. Detta är en stor fördel jämfört med kost och motion, vilket kan minska kroppens totala kroppsfett men inte forma enskilda områden.

 

Innovativ design

Systemet har utformats med ett fyrkantsalternativ med totalt 36 individuella behandlingslaser som gör att operatörerna kan minska behandlingstiden.I-LipoXcell är ett FDA-clearat multiplattforms kroppskonturssystem, som innehåller 4 teknologier i. Det kan hjälpa till att minska fettet i de besvärliga områdena, förbättra utseendet på celluliter och streckmärken och öka lymfatisk dränering.

 

i-Lipo Xcell för celluliter

i-Lipo Xcell för celluliter behandling är den senaste mest avancerade icke-kirurgiska fettreducering och kroppsformnings systemet som reparerar skadad hud genom graviditeter, slapp/löshud genom övervikt eller åldrandet och reparerar celluliter och apelsin utseende på låren för en kropp som ser fastare och lenare ut. Den ökar Elastin och kollagen

 

Celluliter

Celluliter, apelsinhud eller gynoid lipodystrofi är ett tillstånd när underhudsfett klumpar ihop sig under huden, huvudsakligen över skinkor och lår. Det drabbar framför allt kvinnor efter puberteten.

Den främsta orsaken till celluliter är dålig blodcirkulation och ansamlingar. När cirkulationen i vävnaden försämras så leder det till att slaggprodukter samlas i vävnaden och till slut kan det bilda celluliter med ilipo xcell cellulit behandling kan man minska, mildra fett och celluliter för en fastare kontur och för en mer uppstramad kropp.Behandlingen förbättrar cirkulationen vilket bidrar till att minska celluliterna samt ger dig en mjukare och slätare hud. I-LipoXcell innehåller fyra teknologier som jobbar effektivt med laserdiodfett, IR-vakuummassage och radiofrekvent hudspänning. I-Lipoxcell är kliniskt beprövad, säker och behandlingen är bekväm, stödd av ledande läkare i världsomspännande multicenterstudier. I-LipoXcell innehåller både synlig röd och infraröd laser för biostimulering av metaboliska vägar som resulterar i frisättning av fettsyror och glycerol, krympande fettceller. Resultaten ses omedelbart. Behandlingen är säker och bekväm och kan punkt behandla envisa fettfickor samt omforma kroppen. Laserbehandling följs av kombinationslaser makenisk massage med ilipo ultra för att förbättra lymfatisk dränering, förbättra cirkulationen och uppnå djupare penetrering av laser i fettceller för förbättring av celluliter.

Det är ett mycket effektivt sätt att öka cirkulation av blod och lymfa i ett område och samt förebygga/behandla celluliter. Behandlingen underlättar för slaggprodukter och gifter att dräneras ut samtidigt som fettcellerna kommer i lipolys och frisläpper lagrad energi. En kur på 8 behandlingar per område är rekommenderad.

  Hur fungerar det?

Oberoende kliniska studie

Oberoende kliniska studier har visat att i-Lipo i vissa fall kan jämföras med resultat uppnådda genom fettsugning. Ultraljudsbilder visar upp till 30% minskning av fettlagrets djup efter bara en behandling. Ytterligare behandlingar förbättrar resultaten ytterligare. Resultaten kan ses omedelbart efter varje behandling då fettcellens innehåll frisätts. Lätt träning efter behandling kan påskynda avlägsnandet av det frigjorda fettet.

 

ilipo-xcell Radiofrekvens och infraröd

ilipo-xcell Radiofrekvens och infraröd integrerar en ny patenterad teknologi som direkt kan reparera skadad hud.

En kombination av flervågig laser/ vakuummassage gör att det snabbt och enkel går att kunna behandla löshud, hudbristningar/strechmarks och ge en synlig huduppstramning med resultat redan från första behandling. Dessutom förbättrar det lymfdränage, förbättrad cirkulation och ger en djupare penetrering av lasern.

Rynkbehandling, hudbristningar och huduppstramning med den senaste radiofrekvens-Multipilär radiofrekvens för optimala effekt ner i vävnad(MPRF)

ilipo-xcell unika system kombinerar den senaste teknologin multipolär radiofrekvens, mekanisk massage och infraröd laser. De Tre olika egenskaper gör det möjligt att behandla nästan hela kroppen. Behandlingen ger en omedelbar uppstramning av huden. Rynkorna samt hudbristningar slätas ut och huden får en ny lyster.

 

Hudföryngring, uppstramning och hudbristningar

Längtan om att bibehålla hudens lyster och ungdomlighet är en dröm som många har. ilipo-xcell har de perfekta lasern för dessa behandlingar. Effektiv för alla hudtyper och helt utan biverkningar och bygger på flera kliniska studier samt är FDA godkänd.

 

Stramma åt slapp/löshud

Faktorer som bidrar till löshud eller slapp hud kan variera från viktnedgång till graviditeter. Men oavsett orsaken så kan det behandlas framgångsrikt med Multi Polar Radiofrekvens kan I-LipoXcell strama upp lös hud för att ytterligare förbättra resultaten och uppnå en hårdare hudstruktur och utseende. * Applicering av RF-värme kan stimulera metabolisk aktivitet och släta ut Cellulite. *

 

Fördelarna med RF är följande:

-Simulerar befintlig hudkollagen att kontrahera och tona och dra åt huden *
- Syntes av nya bindvävsfibrer för att förbättra hudförhållandena och förbättra ärr som streckmärken *
- Termisk stimulering av cellulära funktioner och förbättrad blodcirkulation för att stödja celllipolys *

* Resultatet varierar för individer, och beror på kost och kroppsförhållanden.

 

Hur går behandlingen till:

Terapeuten börjar med att applicera en behandlingsgel på område du vill behandla. Gelen gör att applikatorn glider lättare på huden , behandlingen upplevs som avslappnande.
Rf behandlingar är smärtfria behandlingar utan återhämtningstid , riskfria och skadar inte huden. Den passar både kvinnor och män och är säker för alla hudtyper. ilipo xcell Rf är perfekt för dig som vill reducera slapp hud utan att för den skull genomgå plastikkirurgi.