Mesoterapi - behandlingar som vrider tillbaka det åldrande klockan

Mesoterapi är en teknik som introducerar mikroskopiska mängder av homeopatiska Läkemedel, traditionella Läkemedel, Vitaminer, Mineraler och aminosyror i Huden för att behandla en rad olika tillstånd. Aminophyilline används för att behandla celluliter. Det är bevisat att bryta ner fett.

Mesoterapi en är Säker, Naturligt alternativ- Den Invasiva kosmetiska Behandling. Mesolift Processen ger Vitaminer, Mineraler och aminosyror direkt i Huden för att ge Näring och föryngra, främja produktionen av Kollagen och elastin stimulerar tillgängliga ämnesomsättning. När Huden åldras, Cirkulation minskar och det resulterande minskningen av syre och näringsämnen hindrar Kroppens Förmåga att spola ut gifter. Denna ÄR drivrutin till förtidigt Åldrande och Får Huden att Utveckla en askgrå utseende.

Mesoterapi är en EFFEKTIV föryngrande Behandling. Den Kan användas för att tona and dra åt slapp hud i halsen, ben, mage, armar och Händer...Men även för att behandla Smärta, viktminskning och alopecia Eller håravfall hos Män och Kvinnor. Kvinnor ofta Startar Behandlingar i trettioårsåldern Men Kan användas Redan i tjugo års ålder på Celluliter.

Fördelarna med att injicera medicinen i Huden / fett omfatta undanröjande av-biverkningar och kontraindikationer. Intolerans mot medicinering ofta utlöses av faktorer av-mängden och Kroppens förmåga att bryta ner och utsöndra produkten. Men nu Kan MÅNGA fler, tidigare intoleranta patienter tolerera en medicin i Meso Therapeutic Formen.

När medicineringen läggs i blir Kroppen stimulerad att läka sig Själv. Och eftersom målområdena behandlas direkt används Mindre mängder av Läkemedel och effekterna av Mesoterapi är ögonblicklig. Mikroinjektioner är relativt smärtfritt, och de potentiella biverkningar begränsade.

 

Celluliter

Celluliter uppträder vanligen Mellan åldrarna 25 and 35 and successivt försämras med tiden. Även om det är lätt att behandla med några mesoterapi sessioner i Ett tidigt Skede, När celluliter går vidare i mer avancerade stadier, kräver behandlingen vanligen ett Större antal mesoterapi sessioner.

CELLULITERS OLIKA STEG
Steg 0: Ingen synlig celluliter, Även när huden kläms.

Steg 1: Ingen synlig celluliter Vid stående eller Liggande. "Apelsinskal" textur Kan-ses när huden kläms.

Steg 2: Synliga celluliter när Man står Men inte När man Ligger ner.

Steg 3: Synlig celluliter När Man Står och Liggande.

Celluliters Påverkan i det vardagliga livet
Lägre självkänsla

Effekter i Romantiska relationer

Undvikande Eller minskad åtnjutande av vissa Aktiviteter

Stress från ständiga ansträngningar för att Täcka upp celluliter

Tid och Pengar slösas Bort i jakt på botemedel

Mesoterapi Kan eliminera celluliter i ben, armar och skinkor samt reparera apelsinhud utseende. Den genomsnittliga patienten eliminerar alla synliga celluliter i 4-8 sessioner. Vissa patienter kräver ytterligare Behandlingar om deras celluliter ÄR särskilt allvarliga.

Mesoterapi är helt säker när det Utförs av en utbildad terapeut. Faktum är att Enligt förfrågningar dem 50 år som mesoterapi HAR praktiserats, har Inga dödsfall inträffade som ett Resultat. Jämfört Med fettsugning, SOM orsakar Cirka 100 dödsfall per år.

 

Att tänka på Inför Behandling

För att Minimera risken för eventuella blåmärken rekommenderar vi att du undviker Läkemedel som Innehåller acetylsalicylsyra (Treo, Magnecyl), NSAID (typ Ipren) Eller Kosttillskott såsom Omega 3, 6 och E-vitamin ca 14 Dagar Före Behandlingen.

 

Bromsa hudens åldringsprocess Med vitamin cocktails.

Estetisk anti-aging mesoterapi, Eller mesolift som det Kallas, är en Behandling som Fungerar Biologiskt och GER Resultat MOT hudens Åldrande. En liten Mängd NCTF and Vitaminer används för att förbättra rynkor i Ansiktet, hals, dekolletage och Händer ... mm. Behandlingen är förebyggande och kan användas på alla hudtyper.

NCTF 135 är en vitaliserande lösning SOM återställer den naturliga förlusten av-hyaluronsyra och bygger upp Huden. Även Vävnader repareras Genom att man påverkar den cellulära spridningen SAMT förbättrar blodcirkulationen. Med denna Produkt Kan-Huden Binda upp till sig mer sitt Volym än i Vatten.

 

Mesoterapi-injektionernas Innehåll

NCTF är en multi vitaliserande Formel bestående AV 53 Ingredienser och kombinerar alla Kända anti-aging Ingredienser

12 Vitaminer (A, B, C, E) som stimulerar livsviktiga Funktioner i cellerna

23 aminosyror som ökar proteinproduktionen (elastin, Kollagen)

6 enzymer som skapar en biokemisk Reaktion i Vävnaden

5 nukleinsyror som aktiverar cellulär kommunikation

6 Mineraler som förebygger mineralbrist

Flera antioxidanter som stoppar Fria radikaler, Cellulite och fettreduceringsbehandlingar...
Meso Hyal är dem enda produkter som får injiceras in i huden...HYALURONIC ...NCTC 109/ 135
DMAE...VITAMIN C...XDNA...ORGANIC
SILICON...OLIGOELEMENTS...BIOTIN...CARNITINE...ARTICHOKE...MELILOT.

 

Behandlingsområden
Ansikte. Hals. Dekolletage. Händer Armar. magen. Ryggen. Ben...Hår...löshud...mm

Mesotherapy biverkningar direkt EFTER behandlingen:
svullnad och Lätt blåmärken kan-förekomma i det behandlade område men är inte nödvändigt och patienten Kan återgå Till det Vanliga efter behandlingen.

Det kan svida till lite i huden men går över efter en stund. OBS! Detta är tecken på att dina celler suger åt sig vitaminer och enzymer.

Mesoterapi har använts i stor utsträckning i de senaste 30 till 50 år i Frankrike och USA. Men är även Populär i Storbritannien och Saudiarabien. Recensioner världen runt om mesoterapi helt enastående.

Mesoterapi på Bristningar
Bristningar i huden

Man vet inte exakt varför vissa får mer bristningar än andra. Man vet att bristningar är genetiskt; om din mammas mage blev randig under graviditeten är det stor risk att din också blir det. Man kan även få Bristningar på grund av andra anledningar som kraftigt vikt uppgång då huden blir tvungen att växa snabbt i volym.

Lösning
Bristningar kan behandlas med mesoterapi framgångsrikt. Man behöver dock flera behandlingar och ska börja med behandlingar i ett tidigt skede.

Löshud efter graviditeten
Magen drag ihop sig efter förlossningen men ibland blir det kvar överskottshud mitt på magen, nästan som en tom påse. Denna hud kan både vara obekväm i kläder, osmickrande och till bekymmer om det blir hudveck som irriteras av fukt. Hur väl huden drar ihop dig efter förlossningen hänger ihop med elasticiteten på huden. Åldern spelar roll och vilken typ av hud du har.

Lösning
Mesoterapi behandlingen stramar åt lös hud och återställer den naturliga lystern. Huden blir åter ungdomlig och mer attraktiv i utseende. Antal behandlingar beror på vilken grad huden befinner sig.

 

 

Antalet injektioner och mängden mediciner varierar från patient till patient.

Fettreducering / Viktminskning :
Vanligtvis fyra till sex Behandlingar (injektioner) krävs vid intervall 2 till 6 veckor Beroende på problemområdet, Det kan-behövas mer antalet beroende på Vikt och slappheten i Huden.

Celluliter Reduktion:
Cirka 3 till 4 Behandlingar är nödvändiga .... Intervall omkring 3 till 4 veckor. OBS! Det kan-behövas mer antal Behandlingar beroende jag på hur Grova och synliga celluliterna är, det vill säga vilken grad dem befinner sig i.
 
Ansikts föryngring:
4-6 Behandlingar krävs med 2 till 4 veckors intervall. Det här är en av-dem Mest Populära mesoterapi behandlingar då nöjda patienter Märker en avsevärd förbättring i deras ansiktsdrag och ser naturligt ut.
Behandlingen GER utmärkta resultater. Mesoterapi är enkel och Icke-kirurgiska ingrepp som Kan utföras på hela Kroppen ... D.V.S Håret ... armar ... lår ... dekolletage ... magen .... kärlekshandtag ... Ryggen. .. Eller Ansikte. ..mm
 
Mest populära frågor om Mesotherapy
Vad är Mesotherapy?
 
Mesoterapi är en medicinsk teknik som innebär att man injicera CE- MÄRKT mikroskopiska kvantiteter av Naturliga Extrakt, homeopatiska Läkemedel och Vitaminer i huden. Den Kan användas för att eliminera celluliter, främja viktminskning, behandla Åldrande hud och föryngra den.
 
Vilka är fördelarna med Mesoterapi över kirurgiska tekniker såsom fettsugning?
 
Fettsugning kan-inte behandla celluliter. I själva verket orsakar fettsugning OFTA existerande celluliter att se mer framträdande. Mesoterapi Behandlar celluliter direkt, främja mjukare hud och Minska fett i utvalda områden. Fettdepåer spolas ur Kroppen, och återkommer Inte På andra områden, som OFTA sker efter fettsugning. Mesoterapi kräver Inte sjukhusvistelse, narkos Eller driftstopp.
 
Vilka kosmetiska Tillstånd kan-mesoterapi behandla?
 
Mesoterapi används för att behandla ett brett Spektrum av Skador, Sjukdomar och Medicinska men används även för att behandla kosmetiska Tillstånd, Inklusive akne, celluliter, bristningar, ärr och rynkor. Den kan användas för att Reducera fett och forma Kroppen.
 
Hur Mesoterapi minskar eller eliminerar celluliter och fett?
 
Mesoterapi Behandlar tre faktorer som bildas av celluliter. Genom att blanda en särskild Formel av-enzymer kan man Minska fett i celluliter, förbättra försämrad Cirkulation och bryta ner skadad bindväv och därmed Jämna ut hudens yta. Mesoterapi kan-behandla celluliter placerade var som helst i Kroppen.
 
Vilka är Mesoterapi anti-aging och hudföryngring användningsområden och processen?
 
Vitamininjektioner föryngra cellerna, Vilket gör huden mer aktivt och därigenom stimulera produktionen av Kollagen och elastin. Användningsområde är Ansikte, Hals, Décolletage
 
Armar Händer och insidan lår. Behandlingen rekommenderas ett par gånger per år då Huden åldras ständig.
 
Hur främjar Mesoterapi viktminskning och krympa eller Strama åt huden?
 
Vår anpassade Formel hindrar cellerna från att lagra fett och hjälper till att bryta ner befintliga fett i cellerna. Detta bidrar till en Spontan minskning för Till exempel dubbelhakor, kärlekshandtag och andra områden.
 
Vad kan-Jag förvänta mig i Samråd och uppföljningsbesök?
 
I samband med besöket går man tillsammans med Terapeuten igenom och granska din sjukdomshistoria och ger grundlig förklaring till Vad Mesoterapi är och vad du kan-förvänta för Framsteg. Efter det Kommer du att ha dina bilder tagna (ENDAST för dokumentation) för att kartlägga dina Mesoterapi Framsteg. Det Kommer Med Jämna mellanrum att tas flera uppföljnings bilder.
 
Betalningen för Mesoterapi sessioner ska betalas vid Tidpunkten för Första behandlingen.
 
Utebliven Besök debiteras Med 1200 kr för patienter som inte avbokar Inom 24 timmar Före besöket.
 
När Kommer Jag att se Resultat?
 
Resultaten varierar beroende på vilken tillstånd din HUD befinner sig i. Genomsnitt patienter upplever synlig förbättring Redan efter Första Behandling.
 
Hur Länge håller Resultatet?
 
Resultater håller särskilt i kombination Med Rörelse och Rätt kost. Men vi kan-Inte Stoppa det Naturliga Åldrandet som påverkar utseende. Av denna anledning rekommenderar vi regelbundet Underhållning. Vi rekommenderar återbesök efter 6 till 7 Månader efter första Behandling för bästa Effekt för hudföryngrande behandlingar.
 
Gör behandlingar ont?
 
Du Kan Känna av Lite klämmande Eller brännande Känsla när injektionerna ges. Däremot kan-vi erbjuda en bedövningssalva som gör behandlingen nästan smärtfritt. Smärta är Alltid individuellt och Allt beror hur känslig man är som person men många gör behandlingen utan bedövning salva.
 
Finns det några biverkningar?
 
Dem Vanlig biverkning Mesoterapi är blåmärken, som Allmänt försvinner i ca en vecka. Patienterna Kan Uppleva tillfällig ömhet. Denna Avtar Inom 24-48 Timmar
 
Finns det några begränsningar?
 
Begränsningar varierar beroende på vem som Ska behandlas. Vi-diskuterar Dessa Med varje patienten Före Behandlingen påbörjas. Allmänt patienter uppmanas att inte ha smink minst 45 timmar efter ansiktsbehandlingar och ha lösa byxor vid Cellulitbehandlingar.
 
Ta inte varma duschar efter behandlingen.
 
Vi rekommenderar patienten undviker Koffein Eller Andra koffein stimulerande dryck Före Behandling.
 
Hur Mycket kostar det?
 
Kostnaden varierar beroende på vilken del som ska behandlas ... Dessutom beror Den totala kostnaden det Tillstånd din hud befinner sig i, och antalet sessioner som Behövs för att uppnå de önskade resultaten. Före Första sessionen, Kommer du att få en behandlingsplan som beskriver den Förväntade kostnaderna.
 
Vem Kan-GE Mesoterapi behandlingar ?
 
ENDAST certiferade Mesoterapeuter ska utföra behandlingen. Du som patienten Ska Alltid ta Reda att den som behandlar dig är Medlem i Somuk Föreningen för mesoterapi eller en annan förening innan du behandlas. Man ska ha en certifikat som specificerar det. Akta er för Falska Eller vilseledande påståenden, och undvik outbildad utövare. Kolla även att produkten som eller enzymer som ska läggas in i din kropp är CE-MÄRKT= klinisk godkänd att sprutas in i din hud. Många vilseledande utövare använder fel preparat som orsakar kraftiga infektioner i kroppen.
 
OBS! CE-märka innebär att:
 
Produkten överensstämmer med grundläggande krav på exempelvis hälsa, säkerhet, funktion, miljö.
 
Föreskriven kontrollprocedur har följts.
 
MESOTERAPI HUDFÖRYNGRING Mesoterapi hudföryngring Kämpar emot processen vi alla går igenom - Att bli Äldre. Behandlingen stramar åt lös hud och återställer den Naturliga lystern i Huden associerad med ungdomlighet. Mesoterapi hud föryngring Kan användas på alla hud områder, särskilt märkbar i hals, ansikte, dekolletage, armar, händer, lår och mage.
 
Behandlingen ger tillbaka huden dess Naturliga Vitaminer, Mineraler, aminosyror och antioxidanter som den förlorar när den åldras. Mesoterapi är Hälsosam för din hud. Det är som att mata din hud med dem rätta ingredienserna för att Generera nya hudceller rik på Kollagen. Majoriteten av patienterna Märker en omedelbar förbättring på det slappa huden med ständig förbättringar som hudens Celler regenererar Naturligt.