Mesoterapi & Viktminskning

Mesoterapi viktminskning används för att underlätta viktminskning processen genom att modifiera fettcellerna i området som behandlas. Det hindrar fett från att samlas samt uppmuntra fett som Redan finns i Kroppen att utsöndras och används som Bränsle för Kroppen genom metabolism. Viktminskning och Kropp skulptering tillämpningen av mesoterapi tycks gå hand i handen. Behandlingen är Effektivt på lokala områden.

Mesoterapi Behandling är nu Känd som ett bra alternativ till fettsugning. Fördelar Med mesoterapi över fettsugning inkluderar Mindre Smärta samt är den invasivt. Man har dessutom ingen återhämtnings tid. Man uppnå liknande resultat som vid en traditionell fettsugning utan att behöva gå miste om arbete eller Sociala händelser eller dyra utgifter.

Mesoterapi viktminskning behandlingar utförs på dem kropps delar du Känner att fett behöver Gå Förlorad. Behandlingen sker lokalt till exempel på buken, hakan, ben eller höfter. För att uppnå önskat resultat, Måste du komplettera Med en lämplig kost samt regelbunden motion. Behandlingen passar perfekt som en punkt förbränning för det envisa eller hårda fettet som vägrar ge sig.

Antal behandlingar varierar från person till person men ofta behövs 4 till 6 behandlingar.